Aktuális állásajánlataink

Az 1932-ben az Amerikai Egyesült Államokban alapított Amphenol a világ egyik vezető csatlakozórendszer gyártó vállalata. A New Yorki Tőzsdén már 30 éve jelen lévő cégnek közel 40 országban található gyáregysége, kirendeltsége és munkavállalóinak száma 2021-ben világviszonylatban átlépte a 90,000 főt.

Az Amphenol büszke arra, hogy termékei révén fontos szerepet tölt be az elektronika terén jelenleg is zajló forradalomban, akár - autóiparról, - szélessávú internetről, - repülőiparról, - katonai iparról, - IT-ról, - mobil telefonokról, vagy - mobil hálózatokról van szó. 

2019-ben Pécsett nyitotta meg egyetlen magyarországi gyárát az Amphenol, ahol a jelenleg elképesztő tempóval fejlődő elektromos autóipart szolgálja ki. A baranyai gyár több európai prémium autómárka elektromos autóihoz gyárt egy kiemelt fontosságú akkumulátor alkatrészt. A pécsi vezetők célul tűzték ki, hogy az elektromos autózás terén néhány éven belül megkerülhetetlen erőt képviseljen Magyarországon az Amphenol Pécs.

Építs karriert az Amphenolnál! 

Az Amphenolnál tisztában vagyunk azzal, hogy sikerünk titka dolgozóinkban, illetve vállalati kultúránkban rejlik. Az Amphenol egy olyan munkahely, ahol az emberek szeretnek dolgozni és büszkék lehetnek munkájukra és munkahelyükre.

Küldd el önéletrajzod, alig várjuk, hogy megismerjünk!

Karrierszint:
Munkavégzés helye:
Pozíciócsoport:
Munkavégzés jellege:
Végzettség:
Nyelvismeret:
Nyelvek közötti kapcsolat:
Kategória: